Hovedside ATC®/Teknisk Reklamefilm Priser Bilder Historie Om oss Kontakt:
  Du er her: Hovedside - Bilder
 
 
<b> Øystein Kruse skal ut å kjøre med 2 hester, hesten bak har ikke vært med på dette før. Gikk kjempefint!
Øystein Kruse skal ut å kjøre med 2 hester, hesten bak har ikke vært med på dette før. Gikk kjempefint!
 

Bilder av ATC

 
<b>Et flott syn...blanke, rykende, ferske ATC'er, på rekke og rad! 31/1-08 Et flott syn...blanke, rykende, ferske ATC'er, på rekke og rad! 31/1-08  
     
<b>Her står 3 vogner klar til å fraktes av gårde! 31/1-08 Her står 3 vogner klar til å fraktes av gårde! 31/1-08  
     
<b>ATC med de siste endringene på drag foran(før syrebehandling)! Bilde tatt 30/1-08 ATC med de siste endringene på drag foran(før syrebehandling)! Bilde tatt 30/1-08  
     
 <b>ATC med de siste endringene på drag foran(før syrebehandling) Bilde tatt 30/1-08 ATC med de siste endringene på drag foran(før syrebehandling) Bilde tatt 30/1-08  
     
<b>ATC med siste endringer, her er vogna vist med alt utstyr, skjermer, Lexan sprutskjerm, bøyle for hest bak og koppholder! ATC med siste endringer, her er vogna vist med alt utstyr, skjermer, Lexan sprutskjerm, bøyle for hest bak og koppholder!  
     
<b>ATC, her er vogna vist med alt utstyr, skjermer, Lexan sprutskjerm, bøyle for hest bak og koppholder! ATC, her er vogna vist med alt utstyr, skjermer, Lexan sprutskjerm, bøyle for hest bak og koppholder!  
     
 
     
<b>Egil Sjåvoll travtrener skal ut på treningsøkt med to hester! Egil Sjåvoll travtrener skal ut på treningsøkt med to hester!  
     
<b> Egil gjør klar for treningsøkt med to av hestene! Egil gjør klar for treningsøkt med to av hestene!  
     
<b>Vognen for hele familien! Her i stallen hos familien Øystein Kruse. Vognen for hele familien! Her i stallen hos familien Øystein Kruse.  
     
<b> Marcel og en kompis klargjør før en treningstur! Marcel og en kompis klargjør før en treningstur!  
     
<b>I 2000 var Marcel den nederlandske National Champion kombinert kjøring i én hest kategori. <br>I 2001 var Marcel National Champion, og vinneren av National Championship Marathon. I 2009 skal han kjøre Mendurance er et langdistanse terreng løp for hester og vogner. I 2000 var Marcel den nederlandske National Champion kombinert kjøring i én hest kategori.
I 2001 var Marcel National Champion, og vinneren av National Championship Marathon. I 2009 skal han kjøre Mendurance er et langdistanse terreng løp for hester og vogner.
 
     
<b> Roy- Arne Breivik, Roy- Arne Breivik, "hjernen" bak ATC i verkstedet på Melbu.  
     
<b> Roy- Arne Breivik, Roy- Arne Breivik, "hjernen" bak ATC i verkstedet på Melbu.  
     
<b>Bilde av forberedelser til messe på Jarlsberg juli 07. Vogna er betraktelig utbedret etter dette.<b> Bilde av forberedelser til messe på Jarlsberg juli 07. Vogna er betraktelig utbedret etter dette.  
     
<b>Her er NY Logoen vår! Her er NY Logoen vår!  
     

 


Utskriftsvennlig versjon